header-image-2

Reviews REBO ERA Makelaars

Bij REBO ERA Makelaars houden wij van persoonlijk contact. Wij begeleiden u graag van het begin tot het eind bij de verkoop van uw huis en staan op elk moment voor u klaar. Benieuwd wat onze klanten van onze werkwijze vinden? Lisanne en Michael, de familie Jansen en Claudia en Richard vertellen u graag over hun ervaringen met REBO ERA Makelaars.

Review 1
Dankzij REBO makelaars konden Lisanne en Michael hun huis verkopen en werden zij geholpen bij de aankoop van hun droomhuis: "De persoonlijke aanpak van de REBO makelaar vonden wij erg prettig. Tijdens het eerste gesprek werden alle stappen besproken en de makelaar ging zelfs mee naar de notaris. We werden van begin tot eind goed geholpen."

 

Review 2
De familie Jansen kreeg bij de verkoop van hun huis hulp van een REBO makelaar: "Na een prettig intake gesprek ging de verkoop eigenlijk heel snel. Ons huis stond op vrijdag op Funda en de woensdag daarna was het al verkocht. Door het persoonlijke contact konden wij op elk moment onze vragen stellen en kwamen wij niet voor verrassingen te staan."

 

Review 3
REBO makelaars hielp Claudia en Richard bij de verkoop van hun huis: "De persoonlijke video en foto's die REBO makelaars maakt, spraken ons heel erg aan. De beelden gaven de werkelijkheid goed weer en zorgden ervoor dat ons huis binnen twee weken verkocht was."

REBO Groep is aangesloten bij: