Zevenaar

Woonpark BAT | Deelplan 5B: Levensloopbestendige woningen

Contact met REBO

Arnhem

Johan de Wittlaan 69, Arnhem
(026) 320 18 00
makelaardijarnhem@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Woonpark BAT | Deelplan 5B: Levensloopbestendige woningen, Zevenaar

De woningen in fase 5b kun je helemaal naar wens indelen en samenstellen. Kies je voor de slaapkamer en badkamer op de begane grond, of gebruik je de ruimte graag op een andere manier? Veel is mogelijk. Door te kiezen voor een riante uitbouw breid je je woning uit tot maar liefst 148 m2 woonruimte. En met die extra meters creëer je eenvoudig een royale leefkeuken.

Op de verdieping vind je standaard twee slaapkamers, een tweede badkamer en een berging. Maar ook daar heb je nog volop keuzes om de ruimte anders in te delen. Aan sommige specificaties kun je echter weinig veranderen. En gelukkig maar. Zoals de zeer royale zonnige kavels van 280 tot 399 m2, een parkeerplaats op je eigen terreinen een duurzaam comfortsysteem voor extra lage energielasten.

De zes woningen in deelplan het park 5B zijn in de basis allemaal gelijk aan elkaar. Ze hebben standaard een slaapkamer en badkamer op de begane grond, ideaal voor als je wat minder goed ter been wordt of gewoon wilt genieten van het gemak van gelijkvloers wonen, slapen en badderen.

Wil je toch een andere indeling? Dan kan dat natuurlijk. De uitbouw waarin de slaap- en badkamer gesitueerd zijn kun je ook bij je woonkamer betrekken. Of je maakt er je keuken of kantoor aan huis van. Er is nog veel mogelijk. Vraag naar alle mogelijkheden.

  -  6 woningen
  -  Kaveloppervlakte van 280 tot 399 m2
  -  Woonoppervlakte van 134 m2
  -  2 bouwlagen
  -  3 slaapkamers
  -  2 badkamers
  -  Levensloopbestendig wonen mogelijk
  -  Parkeren op eigen terrein
  -  Voorzien van duurzame installatie
  -  Prognose oplevering 1e kwartaal 2021


Bel ons kantoor voor de actuele beschikbaarheid op 026-3201800

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona