Zevenaar

Woonpark BAT - Deelplan 2: Het Landgoed | Zevenaar

Contact met REBO

Arnhem

Johan de Wittlaan 69, Arnhem
(026) 320 18 00
makelaardijarnhem@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Woonpark BAT - Deelplan 2: Het Landgoed | Zevenaar, Zevenaar

Woonpark BAT verrijst rondom de gerestaureerde fabrieksgebouwen van British American Tobacco. De nieuwe wijk in hartje Zevenaar bestaat uit verschillende deelbuurten met zowel koopwoningen als huurwoningen. Hier kun je modern en eigentijds wonen terwijl de industriële en monumentale sfeer van weleer nog overal zichtbaar en voelbaar is. Woonpark BAT in hartje Zevenaar bruist van de activiteit! Steeds meer woningen krijgen een nieuwe eigenaar, er wordt volop gebouwd en nu gaan ook de 21 huurwoningen in deelplan Het Landgoed in verhuur. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt verwachten en hoe je kans kunt maken op één van de duurzame, royale en geweldig gelegen huurwoningen? Bekijk de splinternieuwe website hureninwoonparkbat.nl

Het Landgoed
Het vriendelijke open karakter van de huurwoningen in Het Landgoed springt direct in het oog. De 6 hoekwoningen en 15 tussenwoningen doen qua architectuur denken aan het voormalige ketelhuis dat zich hier bevond. Er is goed gekeken naar de vlakvullingen, kozijnen en het metselwerk van het oude gebouw en opvallend zijn de zogenaamde setbacks op de derde verdieping bij een aantal tussenwoningen. De fraaie, zuidelijk gelegen, dakterrassen kijken uit op het naastgelegen park en de dakterrassen gelegen aan de oostzijde kijken uit op ecologische zone. Het Landgoed ligt dan ook op een fantastische plek op Woonpark BAT.

Dit zijn de woningen

Ruime woonkamer en 4 slaapkamers;
Een moderne en compleet uitgeruste Bribus keuken, inclusief koel-/vriescombinatie, combi-magnetron, vaatwasmachine, inductie kookplaat en afzuigkap. Ook aan voldoende voorraadkasten zal het niet ontbreken;
Een modern toilet van Villeroy & Boch op de begane grond;
Een moderne badkamer met douche, toilet, wastafel van Villeroy & Boch op de 1e verdieping;
Vloerverwarming, tevens te gebruiken als koeling in de warme zomerse dagen;
Een duurzame installatie bestaande uit zonnepanelen en een grondwarmtebron en daarmee volledig gasloos;
Een zonnig dakterras bij 10 tussenwoningen;
Een tuin voorzien van een schutting en berging

Nieuwe website, nieuw account

De website is helemaal vernieuwd. Bezoek hem snel en lees alles over de woningen, de ligging en de planning. Wordt het één van zes hoekwoningen of ga je voor een tussenwoning? Kiezen wordt nog lastig. Belangrijk is in ieder geval dat je op de vernieuwde website een (nieuw) digitaal account aanmaakt. Dit heb je nodig als je straks kans wil maken op een van de woningen, maar ook als je op de hoogte gehouden wilt worden van de appartementen in De Stadstuin die op termijn gerealiseerd zullen worden, en alle andere ontwikkelingen.

Start verhuur

Zie jij jezelf huren in Woonpark BAT? Maak dan je digitale account aan op de vernieuwde website. Op maandag 1 juni is de verhuur gestart. In de nabije toekomst zal ook Deelplan De Stadstuin in verhuur gaan. In je account kun je aangeven naar welke woning jouw voorkeur uitgaat. Vul alle gegevens in en wie weet, woon jij straks in een van de geweldige huurwoningen in Woonpark BAT!

De vermelde huurprijzen zijn exclusief water en licht.
Aan de vermelde oppervlaktes kunnen geen rechten worden ontleend.

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona