Doetinchem

Wijnbergen | Fase 5

START VERKOOP 19 FEB a.s.

Contact met REBO

Doetinchem

Plantsoenstraat 77, Doetinchem
(0314) 369 292
makelaardijdoetinchem@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Wijnbergen | Fase 5, Doetinchem

De verkoop van de 31 woningen in fase 5 van project Dorps en Landelijk in Buitenplaats Wijnbergen in Doetinchem start op vrijdag 19 februari a.s. om 16.00 uur! Je kunt je vanaf dan online inschrijven voor de bouwnummers van jouw voorkeur. Ook is vanaf dat moment de verkoopbrochure te downloaden van de website en op te halen op ons kantoor aan de Plantsoenstraat 77 Doetinchem! De inschrijfperiode sluit op maandag 1 maart om 17.00 uur. Daarna worden alle inschrijvingen beoordeeld en de woningen toegewezen.


Buitenplaats Wijnbergen


Wijnbergen is een wijk in ontwikkeling aan de rand van Doetinchem en vormt een mooie overgang tussen het landschap en het dorp. In fase 5 wisselen vrijstaande, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen elkaar af. Hierdoor ontstaat een levendige wijk met een ontspannen en dorps karakter. De woningen kenmerken zich door de markante jaren '30 architectuur. Zie jij jezelf hier al wonen?


Woonplattegronden


De woonplattegronden zijn uitgewerkt en nu te bekijken op de website https://www.vanwanrooij.nl/doetinchem-dorps-en-landelijk/. Bedenk alvast welke indeling het beste past bij jouw woonwensen. Hoe ga jij je woning inrichten?


 Gasloos wonenDeze woningen worden niet meer aangesloten op het gasnet en worden zeer energiezuinig uitgevoerd. Zo krijgen alle woningen een bodemwarmtepomp welke niet alleen kan verwarmen, maar in de zomer ook kan koelen! Lees hier wat dit nog meer betekent voor de woningen in project Dorps en Landelijk. 

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona