Laag-soeren

Hof van Soeren | Fase 3

Terug naar boven

Hof van Soeren | Fase 3, Laag-soeren

> s t a r t v e r k o o p Donderdag 7 december jl. is de verkoop van dit mooie project gestart. Wanneer u belangstelling heeft, voorzien wij u graag van verdere informatie en het inschrijfformulier. Neem daarvoor contact op met ons kantoor.
De inschrijvingsperiode sluit 18 december 2017 om 17:00 uur.

H o f v a n S o e r e n | F a s e 3
Met zorg voor de omgeving en de bewoners zijn 60 woningen ontwikkeld. Met duurzaamheid, een speelse architectuur, gebruiksvriendelijke indelingen, vanzelfsprekende veiligheid en ontwerpen die in harmonie zijn met de omgeving als centrale uitgangspunten. Ruime woningen met een speelse architectuur op royale kavels. Onder het motto: waar mensen wonen en wensen leven.
Fase 3 bestaat uit 18 woningen: 1 vrijstaande woning en 17 twee-onder-een-kap woningen, in maar liefst 4 verschillende woningtypen.

W o n e n i n L a a g S o e r e n
Een fijn dorp in het groen met een rijke geschiedenis
Laag-Soeren, dorp van kuuroorden en landgoederen, sprengen en beken aan de rand van de Veluwezoom. Geliefd oord voor wandelaars, fietsers en ruiters. Hier geniet je van rust, ruimte en de natuur. Van de dorpse gemoedelijkheid ook, waar vakantiegangers zich een paar maanden per jaar graag in mengen. En wil je toch een dagje naar de stad? Geen punt: Apeldoorn, Zutphen en Arnhem liggen binnen handbereik.
Terug naar boven

Kaart , Laag-soeren

Op 5 minuten loopafstandOp 5 minuten fietsafstand
Terug naar boven

Streetview , Laag-soeren

REBO Groep is aangesloten bij: