Zevenaar

Het Oude Raadhuys

Contact met REBO

Arnhem

Johan de Wittlaan 69, Arnhem
(026) 320 18 00
makelaardijarnhem@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Het Oude Raadhuys, Zevenaar

Een nieuw thuys in hartje Zevenaar

Op een markante plek in de Zevenaarse binnenstad, waar ooit burgemeesters en wethouders de stad bestuurden, kunt u straks royaal en luxueus wonen. Het oude gemeentehuis krijgt namelijk een nieuwe bestemming met 16 riante koopappartementen en 4 fraaie penthouses. Hier woont u midden in het centrum, op historische grond, met alle voorzieningen vlakbij. Welkom in Het Oude Raadhuys. Een nieuw thuys in hartje Zevenaar.
 
16 luxueuze appartementen en 4 riante penthouses

Op de eerste verdieping van Het Oude Raadhuys komen 16 luxueuze appartementen rondom de 600 m2 grote beschutte binnentuin. Hier kunt u eindeloos genieten van rust en ruimte, terwijl de levendige binnenstad om de hoek ligt. De appartementen hebben twee slaapkamers, een complete badkamer met toilet en een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich als kroon op het complex vier riante penthouses met elk drie slaapkamers, een complete badkamer en twee toiletten. Aan de voorzijde heeft u een groot balkon, aan de achterzijde een rustig gelegen dakterras. Comfort, luxe en sfeer zijn uiteraard standaard inbegrepen bij de appartementen en de penthouses.

Extra comfort

Elk appartement heeft een privé parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex en de energierekening blijft laag dankzij duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, (bron)warmtepomp en uitstekende isolatie. Bovendien geniet je dankzij de vloerverwarming in de koude dagen van een warm huis, maar in de zomer functioneert dit ook als koeling! Het Oude Raadhuys is helemaal klaar voor de toekomst.


Bekijk op Funda de appartementen en bel ons voor de actuele beschikbaarheid.

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona