Doesburg

De Sluyswachter | Fase 1B appartementen ''De Brugwachter'' | Doesburg

Start verkoop 28 okt 12.00!

Contact met REBO

Dieren

Wilhelminaweg 27, Dieren
(0313) 427 321
makelaardijdieren@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

De Sluyswachter | Fase 1B appartementen ''De Brugwachter'' | Doesburg, Doesburg

Start verkoop appartementen en penthouse fase 1B op 28 oktober a.s.!

Fase 1B in De Sluyswachter bestaat uit 16 appartementen en 1 penthouse. Vanaf 28 oktober a.s. 12.00 uur is alle verkoopdocumentatie op de projectwebsite beschikbaar. Een heldere instructievideo is vanaf genoemde datum en tijdstip te bekijken op de projectwebsite!

Ondersteuning bij vragen
In verband met de ontwikkelingen rondom COVID-19, zal de verkoop van fase 1B digitaal verlopen. Er komt helaas geen centrale bijeenkomst. Het inschrijven voor een appartement of het penthouse kan vanaf 28 oktober 12.00 uur via de projectwebsite. Als u persoonlijke toelichting wilt op de verkoopdocumentatie of u wilt een verkoopbrochure ophalen, dan kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met REBO ERA Makelaars in Dieren.

* De brochure, prijslijsten en overige documentatie is pas vanaf 28 oktober a.s. beschikbaar. *

Het aanbod

De 16 royale appartementen en het luxe penthouse in fase 1B komen in appartementengebouw ‘De Brugwachter’. Het appartementengebouw uit fase 1A heeft de naam ‘Sluyswachter’ gekregen. De twee gebouwen presenteren zich als twee unieke ‘wachters’ aan de Oude IJssel. Op detailniveau zit er verwantschap in bijvoorbeeld het metselwerk, de grote uitkragende balkons en de vele raamopeningen. De Brugwachter is één woonlaag hoger dan De Sluyswachter en dat zorgt voor een fraai hoogteaccent in het stedenbouwkundig silhouet.

De 16 appartementen zijn er in vier typen: type A t/m D en variëren tussen de ca. 105 m² en ca. 135 m² woonoppervlakte en zijn daarnaast nog voorzien van een ruim balkon aan de zijde van de Oude IJssel. Een prachtig uitzicht is gewaarborgd! De appartementen zijn beschikbaar met twee of drie slaapkamers. Aan u de keuze! Welk appartement past het beste bij u?

Het penthouse, type E, is met recht een luxe penthouse te noemen. Het uitzicht vanaf de bovenste 6e woonlaag is subliem. De bewoner kan gebruik maken van het balkon aan de Oude IJssel zijde van het penthouse of het riante dakterras dat aan de noord, west- en zuidzijde is gesitueerd. Zo heeft u uitzicht op de Oude IJssel, De IJssel, het landschap en de binnenstad van Doesburg. De woonkamer en leefkeuken zijn bij elkaar maar liefst ca. 90 m² en zijn rondom voorzien van veel glas en dat geeft veel en mooi licht in het penthouse. Het penthouse beschikt over drie slaapkampers waarvan één master bedroom met badkamer, een gastentoilet en een tweede badkamer.

Bodemwarmtepomp

Eén van de kenmerken van de appartementen en het penthouse is dat zij uitstekend geïsoleerd zijn. In de winter is het binnenklimaat daardoor aangenaam warm en in de zomermaanden houdt u het langer koel. Daarnaast zijn ze voorzien van een individuele bodemwarmtepomp welke de energie levert voor de vloerverwarming- en vloerkoeling. De WTW unit (warmte-terugwin-unit) zorgt voor de ventilatie en verse lucht en het opwarmen van de binnenkomende lucht.
U geniet van een hoog wooncomfort én duurzaamheid in De Brugwachter. Dat is dubbelop genieten.

Sanitair van Villeroy & Boch

Het sanitair voor alle appartementen en het penthouse is van het kwaliteitsmerk Villeroy & Boch. In overleg met de aannemer of de leverancier zijn de badkamer en de toiletruimte geheel naar eigen wens in te delen.

Inschrijven en toewijzing

Wij hopen natuurlijk dat u straks net zo enthousiast bent over de appartementen en/of het penthouse in De Brugwachter als wij en dat u belangstelling hebt voor één of meerdere bouwnummers. Deze belangstelling en inschrijving kunt u vanaf 28 oktober a.s. 12.00 uur tot dinsdag 10 november a.s. 12:00 uur digitaal kenbaar maken door het invullen van het inschrijfformulier voor de verkoop op de projectwebsite. Vervolgens vindt op donderdag 12 november a.s. de eerste toewijzing plaats.

Kandidaten die een appartement of het penthouse toegewezen krijgen, worden vanaf vrijdag 13 november a.s. door de makelaar telefonisch benaderd uitgenodigd voor een informatief gesprek op het kantoor van REBO ERA Makelaars in Dieren.

Financiële zekerheidsstelling

Op onze website www.desluyswachter.nl kunt u nu al een financiële zekerheidsstelling downloaden. Een volledige ingevulde zekerheidsstelling die aantoont dat het gewenste appartement of penthouse financieel haalbaar is, geeft u voorrang bij de toewijzing.

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona