Doesburg

De Sluyswachter | Fase 1B appartementen ''De Brugwachter''

alles (onder voorbehoud) verkocht!

Contact met REBO

Dieren

Wilhelminaweg 27, Dieren
(0313) 427 321
makelaardijdieren@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

De Sluyswachter | Fase 1B appartementen ''De Brugwachter'' , Doesburg

Het aanbod

De 16 royale koopappartementen en het luxe penthouse in fase 1B komen in appartementengebouw ‘De Brugwachter’. Het appartementengebouw uit fase 1A heeft de naam ‘Sluyswachter’ gekregen. De twee gebouwen presenteren zich als twee unieke ‘wachters’ aan de Oude IJssel. Op detailniveau zit er verwantschap in bijvoorbeeld het metselwerk, de grote uitkragende balkons en de vele raamopeningen. De Brugwachter is één woonlaag hoger dan De Sluyswachter en dat zorgt voor een fraai hoogteaccent in het stedenbouwkundig silhouet.

De 16 appartementen zijn er in vier typen: type A t/m D en variëren tussen de ca. 105 m² en ca. 135 m² woonoppervlakte en zijn daarnaast nog voorzien van een ruim balkon aan de zijde van de Oude IJssel. Een prachtig uitzicht is gewaarborgd! De appartementen zijn beschikbaar met twee of drie slaapkamers. Aan u de keuze! Welk appartement past het beste bij u?

Het penthouse, type E, is met recht een luxe penthouse te noemen. Het uitzicht vanaf de bovenste 6e woonlaag is subliem. De bewoner kan gebruik maken van het balkon aan de Oude IJssel zijde van het penthouse of het riante dakterras dat aan de noord, west- en zuidzijde is gesitueerd. Zo heeft u uitzicht op de Oude IJssel, De IJssel, het landschap en de binnenstad van Doesburg. De woonkamer en leefkeuken zijn bij elkaar maar liefst ca. 90 m² en zijn rondom voorzien van veel glas en dat geeft veel en mooi licht in het penthouse. Het penthouse beschikt over drie slaapkampers waarvan één master bedroom met badkamer, een gastentoilet en een tweede badkamer.

Bodemwarmtepomp

Eén van de kenmerken van de appartementen en het penthouse is dat zij uitstekend geïsoleerd zijn. In de winter is het binnenklimaat daardoor aangenaam warm en in de zomermaanden houdt u het langer koel. Daarnaast zijn ze voorzien van een individuele bodemwarmtepomp welke de energie levert voor de vloerverwarming- en vloerkoeling. De WTW unit (warmte-terugwin-unit) zorgt voor de ventilatie en verse lucht en het opwarmen van de binnenkomende lucht.
U geniet van een hoog wooncomfort én duurzaamheid in De Brugwachter. Dat is dubbelop genieten.

Sanitair van Villeroy & Boch

Het sanitair voor alle appartementen en het penthouse is van het kwaliteitsmerk Villeroy & Boch. In overleg met de aannemer of de leverancier zijn de badkamer en de toiletruimte geheel naar eigen wens in te delen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.desluyswachter.nl

REBO Groep is aangesloten bij: