Doesburg

De Sluyswachter – appartementen - Doesburg

Contact met REBO

Dieren

Wilhelminaweg 27, Dieren
(0313) 427 321
makelaardijdieren@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

De Sluyswachter – appartementen - Doesburg, Doesburg

De eerste fase van De Sluyswachter, gelegen tussen de Koppelweg en de Oude IJssel, bestaat uit 8 hoek- en 7 tussenwoningen en een appartementengebouw met 21 appartementen en 2 penthouses.

Appartementen en penthouses

Het appartementengebouw heeft de kracht van een grote fabriek, met witte “silo’s” aan weerszijden en een duidelijke donkere plint. In de “silo`s” bevinden zich de trappenhuizen, waarvan één met lift. De zuidkant van het gebouw dat ligt aan de Oude IJssel is het meest open, zodat u elke dag kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Binnen het gebouw worden in totaal 21 appartementen en 2 penthouses in zeven verschillende typen ontwikkeld. Zo kunt u voor de appartementen kiezen uit een drie- of vierkamerappartement. De penthouses hebben drie slaapkamers. Voor alle appartementen en de penthouses geldt dat ze duurzaam en toekomstbestendig ontwikkeld zijn en zonder gasaansluiting gerealiseerd worden. Daarbij worden ze voorzien van vloerverwarming en -koeling, een luxe badkamer (de penthouses krijgen er zelfs twee), een warmtepomp met bodembron en wordt de ventilatie geregeld door warmteterugwinning. Daarnaast heeft elke appartement en penthouse een ruim balkon met uitzicht op de Oude IJssel en een eigen parkeerplek met een privéberging in de half verdiepte parkeergarage. Vanuit de parkeergarage, waar u als bewoner alleen toegang toe heeft, brengt de lift u naar de verdieping van uw appartement. Fijn wanneer u de grote boodschappen heeft gedaan!

Rijwoningen

Binnen de woningen worden vier types ontwikkeld. Type A en C krijgen een schuine kap vanaf de tweede verdieping. Ben je op zoek naar een woning waarin je werken en wonen kunt combineren? Dan past type B of D wellicht bij je wensen. Deze typen hebben drie volwaardige woonlagen en zouden we met recht herenhuizen kunnen noemen. Alle woningen hebben een luxe badkamer en een ruime achtertuin met berging.

De woningen worden duurzaam en toekomstbestendig ontwikkeld en zonder gasaansluiting gerealiseerd. Zowel de begane grond als de eerste verdieping worden voorzien van vloerverwarming en -koeling, welke per vertrek regelbaar zijn. De energie hiervoor wordt geleverd door een warmtepomp met bodembron. In combinatie met de ventilatie met warmteterugwinning ervaar je naast het comfort ook lagere energiekosten. Dat is nog eens duurzaam!


Bekijk Funda voor het woningaanbod en bel ons voor de beschikbaarheid.. De woningen vindt u tevens op onze site en Funda Nieuwbouw

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona