Bouwkavels Wijnbergen - EVZ zone

Contact met REBO

Doetinchem

Plantsoenstraat 77, Doetinchem
(0314) 369 292
makelaardijdoetinchem@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Bouwkavels Wijnbergen - EVZ zone,

Op de mooiste stek van Buitenplaats Wijnbergen in Doetinchem zijn 5 royale bouwkavels te koop. Deze kavels hebben een uniek uitzicht op de Ecologische Verbindingszone (EVZ-zone). Kopen en bouwen op deze locatie betekent dat je straks optimaal kunt genieten van deze nieuwe natuur, nabij de Oude Doetinchemseweg. Het allermooiste huis bouw je zelf; jouw nieuwbouwhuis op maat gemaakt!


 


Bouw zelf je huis!


Je bepaalt helemaal zelf hoe je woning eruit komt te zien. Samen met je eigen architect maak je jouw woningontwerp helemaal naar wens. Vervolgens kan de door jouw gekozen aannemer je woning gaan bouwen. Een nieuwbouwhuis helemaal op maat gemaakt!


Check hier de kavels:


Meer informatie


Bel ons voor de actuele beschikbaarheid via 0314369292

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona