koop

Voordat een nieuwbouwwoning gereed is, gaat daar vaak een lang traject aan vooraf. Op deze pagina informeren wij je in een vroeg stadium over nieuwbouwprojecten, die binnenkort of op een wat langere termijn in de verkoop komen bij REBO ERA Makelaars. Niet altijd is dan alle informatie voor jou als mogelijke koper voorhanden, echter willen wij je ook deze informatie niet onthouden.

Heb je belangstelling voor één of meerdere projecten laat het ons weten, dan houden we je op de hoogte  van nieuwe informatie over de woningen zoals woningplattegronden, verkoopprijzen, datum start verkoop en de toewijzingsprocedure. Stuur een berichtje via deze link.

Verwachte nieuwbouwprojecten

Woonpark BAT | Zevenaar | Deelplan 3b: De stadstuin-appartementen

meer informatie

Wijnbergen | Fase 5 en 6 | Doetinchem

Is in voorbereiding.

Er komen rijwoningen, tweekappers en bouwkavels.

Bouwkavels fase 5 is verkoop reeds van gestart.

Verwachting start verkoop: begin 2021

Inschrijven als geïntereseerde kan via makelaardijdoetinchem@rebogroep.nl

Woonpark BAT | Zevenaar | Fase 2

Inschrijven als geïnteresseerde kan via makelaardijarnhem@rebogroep.nl

 

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona