partners-6

logo DC HypothekenWeb

DC Hypotheken is een klein financieel adviesbureau, gespecialiseerd in hypotheken. Zij staan voor een eerlijk, betrouwbaar, onafhankelijk en vooral passend advies. Daar gaan we bij REBO ERA Makelaars ook voor, en daarom passen we goed bij elkaar.

DC Hypotheken staat u bij en adviseert en bemiddelt. Bij aankoop van uw eerste woning en bij de verkoop van uw woning of aankoop andere woning. Maar ook bij afloop van de rentevaste periode, wijziging hypotheekvorm, 2e hypotheek, scheiding en overlijden. U krijgt een compleet financieel advies: bruto/netto maandlast hypotheek, risicoanalyse en een voorstel om risico’s af te dekken bij voor overlijden, arbeidsongeschiktheid en WW.

Het werkgebied van DC Hypotheken is heel Gelderland, inclusief Deventer en Zwolle. De eerste afspraak inclusief een kort advies is altijd vrijblijvend en kosteloos. 

 

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona