beoordelingen2-1

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO ERA Makelaars doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Onderstaand de resultaten.

Totaal oordeel 9,2
Communicatie 8,9
Deskundigheid 8,8
Informatieverstrekking 8,9

99 Beoordelingen

Bart Bijma

Aanbeveling:Ja

Ervaring
snel verkocht, professionele ondersteuning

06-08-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0

Johannes

Aanbeveling:Ja

Ervaring
De Rebo in Dieren is ons heel goed bevallen. De makelaar weet van de hoed en de rand, daar waren we echt blij mee. De assistentes waren ook zeer kundig en correct. Gewoon in een woord PRIMA.

04-08-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Frits

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Alles verliep soepel en doen wat ze beloven. Ninke en Martijn hebben zich beiden professioneel, vriendelijk en met betrokkenheid ingezet en laatstgenoemde heeft uiteindelijk onze woning verkocht. Erg prettig dat ze bij een bezichtiging ruim op tijd verschenen en de auto elders parkeerden om plaats te bieden aan de kijkers en een betere view op de woning te geven. Daarom een 10!

30-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Roy

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goede en klantvriendelijke service. Ze maken ook een leuke video van de woning. Woning was zeer snel verkocht.

16-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0

Mirjam

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Aan- en verkoop door Rebo laten doen in een persoonlijk moeilijke periode. Enorm fijne, deskundige ondersteuning. Zakelijk, begripvol, persoonlijk én met humor. Zeer tevreden met het eindresultaat van zowel van aankoop als verkoop

22-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Gerard Hermsen

Aanbeveling:Ja

Ervaring
We hebben de contacten zowel met Sjoerd als met Yolanda en Inge als zeer prettig ervaren. Zowel de telefonische contacten als onze bezoeken aan het kantoor. We merkten dat er binnen het kantoor een prettige sfeer heerst. En de beloftes werden nagekomen. De terugkoppelingen door Sjoerd na de bezichtigingen waren altijd duidelijk. Ook als prettig ervaren hebben wij de korte lijnen binnen dit kantoor. Kortom: daarom zijn we zeer tevreden.

20-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Henk van der Vlist

Aanbeveling:Ja

Ervaring
klantvriendelijk -helder en ter zake in de communicatie - prettig

16-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Christian

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Een heel er prettige ervaring gehad met REBO ERA Makelaars. Communicatie met de makelaar was erg prettig, snel en direct. REBO is een kundige partij, die verstand van zaken heeft.

08-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Henk

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Zeer professionele ondersteuning tijdens het gehele verkoopproces. Uitstekende inzet van makelaar Jeannet Hagesteijn tijdens het traject van intake , bezichtigingen tot aan de verkoop van onze woning. De juiste en adequate hulp van de binnendienst Rebo tijdens het gehele proces. Zijn uitermate blij dat we voor REBO ERA makelaars gekozen hebben.

20-03-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Hansje

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Er werden duidelijke afspraken gemaakt Vragen omtrent de verkoop werden vlot beantwoord. Indien nodig : behulpzaam.

14-03-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona