beoordelingen2-1

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO ERA Makelaars doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Onderstaand de resultaten.

Totaal oordeel 9,5
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

116 Beoordelingen

Nicolaas

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Vanaf het eerste verkennend gesprek met makelaar Sjoerd Assink en makelaar Inge Boeve en het prachtige promotiefimpje en profes-sionele fotosessie resulteerden in een vlotte verkoop van twee appartementen van meer dan 500 jaar oud. Niet de hoofdprijs, maar we zijn er wel zeer tevreden mee. Met veel plezier beveel ikRE O aan als uw makelaar.

31-03-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0

Mieke

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Martijn heeft ons prima begeleid in het verkopen van ons huis. De communicatie was goed, we zijn tevreden.

11-03-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Luuk en Margreet

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Vanaf het eerste contact werd er open en regelmatig gecommuniceerd en in goed overleg de verkoopprijs bepaald. Er werd voldoende gesproken over kansen en bedreigingen in de onroerendgoed markt. Het hele traject werd voortvarend en vakkundig ondersteund door onze makelaar Jeannet . Voor haar alle complimenten!

03-03-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Martien

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Met een tussenliggende periode van dik tien jaar heeft REBO wederom een huis van ons weten te verkopen. Constante hoge kwaliteit dienstverlening.

02-03-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Ruud en Gerrie Olders

Aanbeveling:Ja

Ervaring
We zijn op een klantvriendelijke manier bejegend. Duidelijke afspraken gemaakt die ook nagekomen werden. We werden goed op de hoogte gehouden via het kantoor. Makelaar was discreet.

01-02-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Peter Terbeek

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Prachtige reportage van de woning heeft zeker bijgedragen in een snelle verkoop van de woning. Daarnaast snelle en vakundige informatie tijdens het gehele verkoopproces.

30-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0

P.W. Brugman

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Deskundig en niet opdringerig; was, als dat nodig was, bereikbaar voor ons; prettig om zaken mee te doen;

22-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Renske

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Rebo Makelaars is een aanrader voor iedereen die een huis wil kopen of verkopen. Zij hebben ontzettend ervaren makelaars in dienst en komen alle afspraken uitstekend na. Ze denken met je mee en kunnen met hun ervaring hele goede adviezen geven.

21-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Willem Koens

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Een woning verkoop je niet elke dag en het gaat toch over grote bedragen. Heerlijk om te werken met een club die ervaring heeft en nel kan schakelen als het nodig heeft. Vriendelijke begeleiding en goede terugkoppeling na bezichtigingen

18-11-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

Wilko

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Onze ervaring is uitermate positief. Eerlijk en gedegen advies. Snelle acties uitgezet en opgevolgd. We werden continue op de hoogte gehouden van de status en voortgang. Kortom top.

09-11-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0

REBO Groep is aangesloten bij: