koop-2

Aankoop

Aankoop
van uw nieuwe woning

Een woning of appartement kopen of verkopen is een grote stap. REBO ERA Makelaars is uw deskundige steun en toeverlaat bij de koop, verkoop en taxatie van uw woning.

Aankoop van uw nieuwe woning

Als u een appartement of huis zoekt, zit u bij REBO ERA Makelaars goed.

Professionele woningmakelaars
Een woning kopen is een grote stap in uw leven, die vraagt om een advies op maat: over de woning, de staat van onderhoud, de prijs en de financiering. Voor zo’n advies bent u bij de professionals van REBO ERA Makelaars aan het juiste adres. Onze makelaars zijn gecertificeerde specialisten die lid zijn van de toonaangevende Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. U kunt dus vertrouwen op hun kwaliteit.

Groot woningbestand
REBO ERA Makelaars weten wat er te koop is. Letterlijk. Wij hebben vele woningen in bestand: nieuwbouw en bestaande bouw. Appartementen, eengezinswoningen met tuin, herenhuizen... noem maar op. Zit het huis van uw dromen er niet bij? Dan kunt u een zoekopdracht plaatsen. Wij gaan dan actief voor u op zoek naar uw droomwoning.

Lokale kennis
Onze makelaars hebben veel vakkennis. Bovendien kennen ze de regionale woningmarkt goed, omdat ze er zelf wonen. Daardoor kunnen zij u goed adviseren. Niet alleen over de reële aankoop- of verkoopprijs, maar ook over de buurt die bij u past. Bovendien horen wij vaak al dat een huis op de markt gaat komen voordat het bordje ‘te koop’ in de tuin wordt gezet. Dat komt ook doordat wij een netwerk van kantoren hebben, die allemaal het regionale en plaatselijke huizenaanbod in de gaten houden.

Van wens naar realiteit
In een persoonlijk gesprek zetten we samen uw wensen en mogelijkheden op een rij. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar geschikte huizen of appartementen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een deskundig advies over uw hypotheek en verzekeringen.

Prijsonderhandelingen
Kopen is emotie, maar u wilt niet dat emotie in de weg zit van het verstand. Daarom neemt u een van onze makelaars in de arm. Want als u verliefd wordt op een woning, en als het goed is dan gebeurt dat ook, dan denkt u niet meer na over marktwaarde, bouwkundige staat en dergelijke. Uw REBO ERA Makelaar doet dat wel, en daar heeft u straks bij de onderhandelingen profijt van. Uw wilt u droomwoning tenslotte voor een reële prijs kopen.

Uw belangenbehartiger
Heeft u al een huis op het oog? Schakel REBO ERA Makelaars in als aankoopmakelaar om uw belangen te behartigen. U krijgt objectief advies over de reële koopprijs en de bouwkundige staat van de woning. Natuurlijk staan wij u in elk stadium van de aankoop bij, dus ook bij de onderhandelingen.

Maak een afspraak
Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Maak een vrijblijvende afspraak. Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.
Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 0313 427 321, makelaardij@rebogroep.nl

 

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona