Sfeer kantoor Dieren-02

Makelaar Dieren

Contact
kantoor Dieren

Kantoor Dieren-02

Bent u op zoek naar een betrokken en deskundige makelaar in Dieren en omgeving? REBO ERA Makelaars begeleidt u bij het kopen van uw droomwoning en de verkoop van uw huidige woning.

Dé makelaar van Dieren en omgeving

Een goede makelaar kent de regio van top tot teen. De vastgoedexperts die REBO ERA Makelaars inzet in Dieren komen dan ook uit de omgeving. Daarnaast zijn de makelaars in Dieren gecertificeerd en lid van de NVM. Onze aankoopmakelaars uit Dieren zetten hun vakkennis en ervaring graag in om voor een reële prijs uw droomhuis te vinden. Dankzij de kennis van de lokale woningmarkt en een uitgebreid netwerk zijn onze makelaars in Dieren altijd op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Wij weten namelijk niet alleen wat er te koop is, maar ook wat er binnenkort te koop komt.

Bespaar tijd, energie en moeite: de makelaar in Dieren die u compleet ontzorgt

Het is ons werk om u het werk uit handen te nemen. Het kopen van een woning is een grote investering en hiervoor is veel onderzoek nodig. Uw aankoopmakelaar in Dieren filtert niet alleen het huidige woningaanbod op uw woonwensen; wij begeleiden u van A tot Z. Tijdens de bezichtigingen bekijkt de makelaar de woning met een specialistische en objectieve blik om u te adviseren betreft de bouwkundige staat en eventuele gebreken die u zelf over het hoofd kunt zien. Wilt u uw huidige woning verkopen? Ook dan schieten wij u te hulp, door middel van een gratis waardebepaling.

U bepaalt zelf welke taken u uitbesteedt aan de makelaar

Zijn er stappen in het aankooptraject die u liever helemaal zelf uitvoert? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek geeft u aan wat u van uw aankoopmakelaar verwacht. Zo kunt u zelf de huizenmarkt in Dieren onderzoeken en de makelaar inschakelen tijdens de onderhandelingen. Eenmaal verliefd op een woning kunnen emoties een grote rol gaan spelen en dan biedt een objectieve en professionele aankoopmakelaar uit Dieren een uitkomst. U kunt uw makelaar tijdens het proces van aankoop ook vragen om juridische zaken af te handelen of het koopcontract te controleren op kleine lettertjes en clausules na te lezen.

Weten wat REBO ERA Makelaars in Dieren voor u kan betekenen?

Wilt u meer informatie over het huidige aanbod van koopwoningen en appartementen in Dieren en omstreken? U bent van harte welkom op ons makelaarskantoor in Dieren. Indien gewenst kan één van onze makelaars ook bij u langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Voor hulp bij het zoeken van een geschikte koopwoning, advies tijdens het aankoopproces of ondersteuning in de verkoop of taxatie van uw huidige woning schakelt u REBO ERA Makelaars snel en eenvoudig in. Neem gerust contact met ons op.Wilhelminaweg 27, Dieren
Postbus 37, 6950 AA Dieren
Telefoon (0313) 42 73 21
KvK 09-155767

makelaardijdieren@rebogroep.nl

Bernard Zweerslaan 8

Dieren

Bernard Zweerslaan 8

90 m2
3
€ 279.500
Titel

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona