ArnhemGroot

Makelaar Arnhem

Contact
kantoor Arnhem

contactArnhem

REBO ERA Makelaars is uw professionele en betrokken aankoopmakelaar in Arnhem en omgeving. Jarenlange ervaring als makelaar, kennis van de regio en sterke onderhandelstrategieën zorgen ervoor dat u binnenkort uw droomwoning koopt.

Deskundige en ervaren makelaars Arnhem

Het zoeken, bezichtigen, bouwkundig goedkeuren en onderhandelen over een koopwoning kost veel tijd en energie. REBO ERA Makelaars neemt u dit graag uit handen. Onze aankoopmakelaars uit Arnhem kennen de lokale woningmarkt als geen ander. Dankzij uw makelaar in Arnhem bent u op de hoogte van het nieuwste aanbod koopwoningen voordat deze op het internet verschijnen. Als gecertificeerde NVM-makelaars en taxateurs ondersteunen wij u bij de zoektocht naar een nieuw huis of appartement, de verkoop van uw huidige woning en een onafhankelijke woning taxatie. Wat kunnen onze aankoopmakelaars voor u betekenen?

Zorgeloos op weg naar een koopwoning in de regio

Wanneer u door de bomen het bos niet meer ziet, helpt één van onze makelaars u bij het zoeken van een koopwoning in Arnhem. Gebaseerd op uw woonwensen en budget gaan wij voor u op zoek naar een perfect object. REBO ERA Makelaars heeft een groot netwerk in Arnhem en omgeving. Nog voordat koopwoningen op openbare websites terechtkomen, bent u op de hoogte van de nieuwste huizen. Profiteer van de expertise van uw persoonlijke aankoopmakelaar in Arnhem gedurende het proces van aankoop, van huizenjacht tot overdracht bij de notaris.

Uw aankoopmakelaar Arnhem is uw belangenbehartiger

Ook als u al verliefd bent geworden op een woning in Arnhem maakt u gebruik van de deskundigheid van onze makelaars. Dankzij vakkennis over de marktwaarde en juridische zaken bespaart uw aankoopmakelaar u tijd en energie. Daarnaast begeleidt uw makelaar in Arnhem u tijdens een eventuele bouwkundige keuring. Onze makelaars treden namens u op als sterke onderhandelaars waardoor u uw droomwoning voor een reële koopprijs kunt bemachtigen. Wanneer u eenmaal emotioneel verbonden bent met de woning in Arnhem zorgt uw betrokken makelaar voor een objectieve mening en professioneel advies.

Weten wat REBO ERA Makelaars in Arnhem voor u kan betekenen?

Wij ontvangen u graag op ons makelaarskantoor in Arnhem voor een kennismakingsgesprek. Indien gewenst kan één van onze aankoopmakelaars uit de regio Arnhem ook bij u langs komen en u informeren over het woningaanbod huizen en appartementen. Wanneer u een makelaar wilt inschakelen voor een bepaalde stap in het kooptraject bespreekt u dit in een vrijblijvend gesprek. Tijdens welk onderdeel van het aankoop- of verkoopproces kunt u professionele ondersteuning gebruiken? Neem gerust contact met ons op.

 

Johan de Wittlaan 69,
6828 XD Arnhem
Telefoon (026) 320 18 00
KvK 09-155767
makelaardijarnhem@rebogroep.nl

Bakerwaard 9

Arnhem

Bakerwaard 9

106 m2
3
€ 265.000
Titel
Tivolilaan 147

Arnhem

Tivolilaan 147

79 m2
2
€ 215.000
Titel
Strolaan 20 b

Arnhem

Strolaan 20 b

185 m2
5
€ 850.000
Titel
Gildemeestersplein 160
Verkocht onder voorbehoud

Arnhem

Gildemeestersplein 160

84 m2
2
€ 155.000
Titel
Leerdamstraat 8
Verkocht onder voorbehoud

Arnhem

Leerdamstraat 8

109 m2
4
€ 195.000
Titel

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona