Montfoort

Julianalaan 14

€ 1
Woonhuis -
Conditie
n.v.t.
Verkoopprijs
€ 1  kosten koper
Status
Onder bod
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Julianalaan 14 , Montfoort

*****DE INSCHRIJVINGSTERMIJN IS VERSTREKEN. AANMELDING IS NIET MEER MOGELIJK*******

===================================================================

TE KOOP | Uniek object op een perceel van 1.000 m² aan de Julianalaan 14 in Montfoort.

Namens Vitens N.V. bieden wij het perceel aan de Julianalaan 14 in Montfoort aan. De locatie is al geruime tijd niet in gebruik ten behoeve van het drinkwaterproces en Vitens wenst deze locatie bij inschrijving te verkopen. Op het perceel staan een voormalig pompgebouw en reinwaterkelder.

De kelder heeft dienstgedaan als reinwaterkelder en heeft een oppervlakte van van ca. 113m² verdeeld in 2 compartimenten. Het monumentale pompgebouw heeft een oppervlakte van ca. 119m². De grootte van het gehele beschikbare perceel is 1.000 m². Het perceel ligt binnen het bestemmingsplan 'Woonwijken' en heeft de bestemming 'Bedrijf-Drinkwaterleidingbedrijf'.

De gemeente Montfoort heeft een positieve grondhouding ten opzichte van een invulling met woningen. Voor vragen of meer informatie verwijzen wij u graag door naar de gemeente Montfoort afdeling Ruimtelijke ontwikkeling.

Locatie
Het perceel maakt onderdeel uit van een voormalige productielocatie van Vitens, in het noordwesten van Montfoort een stad en gemeente gelegen in het westen van de provincie Utrecht. Het perceel grenst aan de achterzijde direct aan de Hollandse IJssel.

Bereikbaarheid
Centraal gelegen in het midden van Nederland nabij Utrecht op korte afstand van de uitvalswegen N228 en N204. Snelweg A12 Utrecht-Gouda op 6 km afstand.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Montfoort
Sectie: A
Nummer: 5373 en 5374
Oppervlakte: 1.000 m²

Er loopt een procedure om het pompgebouw de status gemeentelijk monument toe te kennen.

Opleveringsniveau
Het perceel en de opstallen worden opgeleverd in de huidige fysieke en juridische staat, vrij van huur en/of gebruik.

Verkoopproces
Dit perceel zal worden verkocht door middel van een inschrijving. De inschrijvingstermijn duurt tot 13 oktober 2021.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring verkoper.

Uitgebreide verkoopinformatie en het biedingsformulier treft u aan in de dataroom. Bezichtiging is uitsluitend mogelijk NA aanmelding voor de kijkmiddag!

Voor toegang tot de digitale dataroom verzoeken wij u ons een e-mail te sturen naar REBO Bedrijfsmakelaars, bedrijfsmakelaars@rebogroep.nl met uw contactgegevens en het verzoek tot toegang tot de dataroom.

=========================================
Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als koper naar alle zaken die voor hem bij aankoop van belang zijn. Daarom is het voor koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij: