Doetinchem

Havenstraat 27 - 29

€ 625.000
Woonhuis -
Conditie
bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
goed
Woonoppervlakte
150m2
Inhoud
375m3
Aantal kamers
7
Aantal Slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
1
Tuin(en)
geen tuin
Soort
bovenwoning
Open portiek
Nee
Aantal woonlagen
1
VVE Aanwezig
Nee
Verkoopprijs
€ 625.000  kosten koper
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Havenstraat 27 - 29, Doetinchem

TE KOOP | Bedrijfswoning met riante bedrijfsruimte voorzien van showroom, werkplaats, kantoorruimte en buitenterrein op een mooie zichtlocatie

Algemeen
Hierbij biedt REBO bedrijfsmakelaars een bedrijfsruimte met bedrijfswoning aan. De bedrijfsruimte is gunstig gelegen op bedrijventerrein Verheulsweide nabij de snelweg op- en afrit van de A18. De bedrijfsruimte bestaat uit een showroom, werkplaats, kantoorruimte en voldoende verhard buitenterrein. De werkplaats beschikt aan de achterzijde over een overheaddeur en de showroom is voorzien van een grote raampartijen met een schuifpui. Hierdoor is de bedrijfsruimte geschikt voor een breed scala aan bedrijfstypes.

Boven de werkplaats bevindt zich een royale bedrijfswoning welke bestaat uit een woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, 4 slaapkamers, badkamer voorzien van een ligbad met douche en wastafel en een separaat toilet. De bedrijfswoning is te bereiken middels een eigen toegangsdeur aan de voorzijde van het pand.

Locatie en bereikbaarheid
De Havenstraat 27-29 is gelegen op bedrijventerrein Verheulsweide te Doetinchem. De snelweg A18 richting Varsseveld en de A12 is binnen enkele minuten bereikbaar. Daarnaast is het centrum van Doetinchem op twee kilometer afstand van het pand evenals het treinstation van Doetinchem. De dichtstbijzijnde bushalte is op 400 meter te voet te bereiken.

Metrages
- Wonen ca. 150 m²
- Werkplaats ca. 120 m²
- Showroom ca. 300 m²
- Kantoor ca. 30 m²

Voorzieningen bedrijfsruimte
- Overheaddeur werkplaats;
- Schuifpui showroom;
- Zelfstandige nutsaansluitingen;
- Verwarming middels C.V.-ketel met radiatoren;
- Toiletgroep.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Totale perceelgrootte 1.770 m².

Vraagprijs
€ 625.000,- k.k.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente ‘Doetinchem’ valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Stedelijk gebied - 2021” en heeft als hoofdbestemming “bedrijventerrein” met als functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 4.2”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
(0314) 36 92 93


Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend
Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

De Ketting 100

Doetinchem

De Ketting 100

131m2
4
€ 1.085 p.m.
Doetinchem

REBO Groep is aangesloten bij: